B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L

 

 

 

 

 

Firma "B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L” (creata in anul 2018) continua si dezvolta activitatea firmei “ INFORM -Centru de management si informatica S.R.L" (creata in anul 1991).  Este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate, in special invatamant interactiv clasic si la distanta (online).

  

 

Incepand cu sfarsitul lunii decembrie 2018, firma " Inform – Centru de management si informatica S.R.L", creata in anul 1991, isi inceteaza voluntar existenta.

 

Toate activitatile (inclusiv portofoliul de cursuri si clienti, know-how, site-uri de prezentare si modalitati de contact) au fost  preluate de catre nou-infiintata (noiembrie 2018) societate comerciala “B&B Advanced Educational Technology S.R.L” condusa tot de Mircea Barbulescu. Pentru informatii despre noua societate, portofoliul de cursuri si graficul de desfasurare puteti accesa  https://www.e-school.ro.

 

Continuam sa asiguram prin noua societate "B&B" si societatea partenera “Digital Ace” pregatire on-site (sala de curs dotata cu 10 calculatoare moderne) in Bucuresti si sa organizam cursuri de informatica si calculatoare la sediile clientilor din orice locatie. Primul curs din 2019 va incepe pe 14 ianuarie (Operare PC / Utilizare Windows). Se pot face inscrieri !

 

In premiera am deschis si un centru pentru Judetul Prahova in localitatea  Busteni. Vom acorda o atentie sporita pregatirii online (la distanta). Un grafic special de desfasurare, dedicat acestei forme de pregatire, se va regasi, incepand cu anul 2019, pe toate site-urile noastre. Trecerea in online este insotita de o activitate noua si foarte interesanta: cursuri si seminarii de matematica, inclusiv la distanta.

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI DE UTILIZARE SI OPERARE PC, SCOLARIZARE PERSONAL

"B&B" este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc, a condus in trecut firma "INFORM-Centru de management si Informatica SRL", modernizata si actionand acum sub denumirea "B&B".

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala. Firma dispune de doua centre de pregatire ( Bucuresti si Jud. Prahova / Busteni), ambele cu posibilitati de pregatire clasica si online.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Cursuri de calculatoare si informatica

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

Inscrierea la cursuri, inclusiv la cel de operare PC, incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de  persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe.  La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !