Cursuri de programare  C++ pentru incepatori


Cursul de programare in limbajul C++ este destinat in exclusivitate elevilor si studentilor aflati la primul contact cu activitatea de programare. Sunt ideale pentru elevii care deja sunt incadrati sau doresc sa faca parte din clase speciale de matematica - informatica , incepand cu clasa a V-a sau a IX-a. Grupele sunt omogene, se lucreaza cu fiecare elev, cu foarte multe exemple practice. Partea teoretica insista pe notiuni fundamentale, mai putin atinse la scoala, cum ar fi: sistemul binar de numeratie, modul de codificare intern al instructiunilor, codul masina, alocarea memoriei, stiva, algoritmi, instructiuni de intrare-iesire, reprezentarea interna a variabilelor si constantelor. Partea practica include instructiunile de baza si scrierea de programe reprezentative pentru acest nivel de pregatire.

  

 

Cursuri de PROGRAMARE IN LIMBAJUL C++

 

 

 

Sistemul de numeratie binar. Codificarea caracterelor in binar. Reprezentarea numerelor in binar. Reprezentarea datelor in memoria interna. Codificarea instructiunilor si memorarea lor. Enuntul unei probleme. Introducerea si extragerea datelor. Etapele rezolvarii unei probleme. Algoritm, caracteristici. Obiectele
utilizate. Operatii permise. Constante. Variabile. Expresii. Operatori.  Atribuiri. Testari. Operatii tip intrare / iesire. Scheme logice. Pseudocodul. Instructiuni. Structuri fundamentale. Structura unui program. Constante, variabile. Tipurile datelor. Boolean si Integer. Char, String, Real. Tipul corect. Utilizare in expresii, atribuire. Introducerea si extragerea datelor. Instructiunile limbajului. IF, CASE, WHILE - DO, REPEAT - UNTIL, FOR. Functii. Subprograme. Proceduri. Tablouri unidimensionale (vectori). Programe exemplificative.

 

 

  Durata modul:   2 zile x 2 ore

  Pret modul:       120 lei

 

Observatii: Acest curs de programare C++ nu  necesita cunostinte prealabile; este ideal pentru cei care doresc un curs in care sa inceapa de la "0".

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

            

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

CURSURI DE PROGRAMARE IN LIMBAJUL C++

Cursul de programare in limbajul C++ este destinat in exclusivitate elevilor si studentilor aflati la primul contact cu activitatea de programare. Sunt ideale pentru elevii care deja sunt incadrati sau doresc sa faca parte din clase speciale de matematica - informatica , incepand cu clasa a V-a sau a IX-a. Pentru grupe speciale (scoli) se poate utiliza si limhajul Pascal. Grupele sunt omogene, se lucreaza cu fiecare elev, cu foarte multe exemple practice. Partea teoretica insista pe notiuni fundamentale, mai putin atinse la scoala, cum ar fi: sistemul binar de numeratie, modul de codificare intern al instructiunilor, codul masina, alocarea memoriei, stiva, algoritmi, instructiuni de intrare-iesire, reprezentarea interna a variabilelor si constantelor.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi      Contact      Home      Noutati     Audio / Video        
      Prima pagina-Noutati

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

Partea practica include instructiunile de baza si scrierea de programe reprezentative pentru acest nivel de pregatire. Grupele sunt organizate diferentiat pe doua nivele de pregatire: incepatori si avansati. Grupele se formeaza in medie o data la trei luni, permitand celor inscrisi intr-o grupa sa participe la mai multe sedinte de pregatire.

Dupa freventarea modulului pentru incepatori se poate continua cu cel pentru avansati.
Participantii primesc cu titlu gratuit o colectie de probleme rezolvate, inclusiv codul aferent si explicatiile necesare.