Cursuri operare PC si  utilizare Windows pentru incepatori

 

Cursurile de Operare PC si utilizare Windows sunt  destinate incepatorilor.

 

Organizam cursuri de  operare, utilizare si programare calculatoare tip PC. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor si institutiilor ce doresc scolarizarea personalului propriu.

 

Versiunea Windows 10, lansata oficial la data de 29 iulie 2015. este livrata in prezent preinstalata pe toate calculatoarele, laptopurile si netbookurile din comert compatibile Windows. Cei care doresc sa fie mereu cu un pas inainte vor alege cu certitudine acest curs

  

 

Cursuri de Operare PC si

utilizare WINDOWS

 

 

Utilizare Windows 10

 

 

 

 

 

 

 

 

Programa: Sistem de operare, versiuni, diferente. Icons, files, folders, programs. Login. Setarea unui cont. Setarea Mail si Calendar. Protectia datelor. Conectarea la o retea. Lucrul cu imprimanta. Meniul Start. Accesul la aplicatii. Procedura de Pin-up. Gruparea aplicatiilor. Lucrul in regim ‘full screen’. Personalizari, teme, setari. Taskbar. Lucrul simultan cu mai multe aplicatii. Ferestre si spatii de lucru (virtual desktops). Fisiere. File Explorer. Quick Access View. PC View. One Drive. Lucrul online si offline. Programele din ‘Accessories’. Salvarea si restaurarea datelor. Event Viewer. Disk management. Protectia antivirus.

 

 

Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore

Pret:     270 lei

 

Observatii: Nu necesita cunostinte prealabile, ideal pentru cei care doresc un curs in care sa inceapa de la "0". Un bun start pentru modulele din gama Windows.

 

Disponibil si in varianta online.

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI DE OPERARE PC / UTILIZARE WINDOWS 

 

Sistemul de cursuri consta in module de  2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Lucram numai cu software licentiat. Organizam pregatire in Bucuresti si Jud. Prahova,inclusiv la distanta (online), grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 5-8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Cursurile se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursurile de Operare PC si utilizare Windows / Office incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  ( 0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !