Cursuri instalare si optimizare Windows (avansati)

 

Cursuri de Instalare Windows ? Nimic mai simplu. Veti invata structura kit-ului de instalare Windows, lansarea procedurilor de instalare Windows, formatarea si partitionarea hardiskului.

 

 Veti invata sa remediati incidentele aparute, sa determinati cerintele specifice ale configuratiei PC, sa identificati si sa incarcati de pe suport sau Internet driverele necesare. In plus, pregatirea include proceduri de optimizare ale utilizarii procesorului, ale spatiului de memorie si hardiskului, inclusiv optimizarea memoriei virtuale.

  


Cursuri Instalare si optimizare

 Windows 10: 

 

Etapele instalarii, incarcarii si optimizarii sistemului de operare. Kit-ul de instalare. Procedura de instalare si activare Windows .Drivere standard si utilizator. Bibliotecile sistemului. Unelte pentru administrare. Crearea conturilor, modificarea caracteristicilor. Aplicatii utilitare. Proceduri de start inclusiv setari BIOS. Inlantuirea fazelor de incarcare. Probleme caracteristice fazelor de incarcare si rezolvarea lor. Remedierea distrugerii accidentale a unor componente. Partitionarea, formatarea logica si fizica. Adaptarea la performantele calculatorului. Optimizarea vitezei de acces. Instalarea si dezinstalarea aplicatiilor. Rezolvarea blocajelor si erorilor de executie.

 

 

 Durata cursului: 2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

 Costul cursului:  180 lei

 

Curs disponibil si in varianta online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                   

               

                      

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI  DE INSTALARE SI OPTIMIZARE WINDOWS 10 (AVANSATI)

Cursurile, inclusiv cel de Instalare Windows, dureaza 2-5 zile si pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta.  Accesul la versiunile cele mai recente de software (Microsoft Windows 10  si Office 365 / 2019 - Excel, Word, Powerpoint, Access) ne este asigurat de licenta cu updating imediat. Asiguram pregatirea in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
       Inceputul paginii curente

              Prima pagina

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone sau 0749.989.436-Orange ) primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Toate grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat pregatirea ( de multe ori chiar in ziua apelului). La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !