Cursuri de Creare pagini si site WEB; Optimizare ranking.

 

 In ultimii ani o atentie deosebita am acordat cursului Creare de  pagini / site WEB, inclusiv Optimizare ranking pentru Google si alte motoare de cautare. Pentru ca orice firma sau persoana care are o afacere proprie trebuie sa aiba propriul site de prezentare.  Acest lucru adevenit o necesitate in era INTERNET si realizarea lui depinde doar de participarea dvs. Cu un minimum de efort puteti realiza beneficii foarte mari: de imagine, de promovare, materiale. Realizand chiar dvs. proiectul nu mai depindeti de o terta persoana in actualizarea si intretinerea lui ulterioara. Puteti face orice modificare cand doriti si cum doriti. Puteti controla inscrierea in motoarele de cautare, puteti actiona asupra pozitionarii in primele pagini din Google, Yahoo sau BING. 

  

 

 

Curs CREARE PAGINI  WEB

 

 

 

Programa:  Organizarea INTERNET. Navigarea, structura unui site. Internet Explorer, fluxul datelor, optiuni. Editoare grafice pentru proiectare si realizare pagini site. WEB design.Lucrul cu editorul grafic. Inserarea de blocuri de text si blocuri grafice. Elemente de design al paginii. Importul de fotografii, gif-uri si flash-uri. Importul de secvente sonore si video. Inserarea de link-uri interne si externe. Forum-uri si guestbook-uri, linkuri personalizate. Elemente de optimizare pentru pagini si site, asigurarea unui ranking corespunzator. Restrictii Google, Yahoo si MSN. Exportul paginilor, realizarea upload clasic sau prin FTP. Finalizarea proiectarii si realizarii propriului site.

Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore

Pret:     270 lei

Observatii: Se cer cunostinte generale despre sistemul de operare Windows si se presupun cunoscute navigarea pe Internet si posta electronica.

Curs disponibil si in varianta online.

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

               

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURS DE CREARE PAGINI  / SITE WEB - OPTIMIZARE GOOGLE

 

Cursurile de creare pagini Web si optimizare Google dureaza doar 5 zile iar la sfarsit aveti un site sunctional. Lucram numai cu software licentiat.Editorul grafic de site si pagini WEB este free si se distribuie gratuit.  La fel si software-ul de optimizare Google. In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. Daca sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii. 

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi      Contact       Home      Noutati       Audio / Video      
      Prima pagina
Cursuri creare pagini WEB, proiectare site

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

  Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange )  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza.  La inceputul cursului  trebuie sa achitati doar minim 30% din cost, restul se achita pana la sfarsit. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, cursul  respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana.Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !