Cursuri de Powerpoint, utilizare si operare

 

 

La cursurile de Powerpoint / Office 2019 veti invata sa lucrati cu cel mai puternic editor de prezentari grafice existent. Prezentarile constau in seturi de zeci sau chiar sute de ecrane (slide-uri) create de dvs. si legate dupa reguli specifice. Fiecare ecran poate contine text, imagini, grafice, secvente audio si video. Deasemenea pot fi importate obiecte de orice tip  din Excel si Word. Prezentarea poate beneficia de efecte cinematografice video si audio. Un curs strict necesar pentru cei care doresc sa-si promoveze activitatea proprie sau a firmei, un modul mai mult decat necesar in contextul actual. Cursul se desfasoara in weekend, in regim intensiv.

  

 

Cursuri  POWERPOINT / OFFICE 2019

 

 

Programa: Crearea unei prezentari. Diapozitive, diagrame si tabele, personalizare, imagini grafice. Pornirea, fereastra de start, menu-ul principal. Sabloane, utilitarul de asistenta AutoContent. Albume foto. Vizualizari. Introducerea textului, panoul Outline. Editarea textului. Reorganizarea colectiilor de imagini. Afisarea titlurilor. Crearea de diapozitive tip diagrame. Copierea foilor de calcul din Excel. Afisarea legendei si liniilor de grila. Titluri si etichete. Ordonarea datelor. Diagrame 2D si 3D. Crearea de organigrame si tabele. Scheme de design, modificarea schemei de culori. Adaugarea de informatii tip antet, note de subsol si sigle. Lucrul cu aplicatia Slide Sorter. Efecte de imagine, animatie, tranzitie. Adaugarea de clipuri audio si video.

 

      Durata:        2 zile x 4 ore = 8 ore

      Pret:            180 lei

 

Observatii: Se cer cunostinte minimale de utilizare Windows si (optional) de lucru cu editoare (Wordpad, Word, Paint etc.). Minime cunostinte de multimedia sunt binevenite.

 

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                   

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

CURSURI DE POWERPOINT / OFFICE 2019 - PREZENTARI MULTIMEDIA

 

Organizam pregatire in Bucuresti si Jud. Prahova (inclusiv la distanta / online),  grupele de pregatire sunt  mici (uzual 5- 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la  sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi      Contact      Home     Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Cursuri Powerpoint - Office 2007 / 2010

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

Inscrierea la cursuri, inclusiv la cel de Powerpoint,  incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie

sa achitati minim 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce

cursul dorit urmeaza sa inceapa.