Cursuri de calculatoare, smartphones si tablete. Incepatori si avansati.

Office pentru Apple, iPad sau iPhone.

Puteti crea, edita, salva sau imprima documente create cu aplicatiile Word, Excel si Powerpoint . Deasemenea aveti acces gratuit la OneNote, aplicatia ce va permite sa creati si sa partajati documente pe dispozitivele dvs. sau oriunde pe Internet. La acestea se adauga Skype si One Drive. Toate aplicatiile specificate le puteti descarca GRATUIT din  App Store.

Office pentru Windows Phones.

Aveti deja instalate pe smartphone aplicatiile Word, Excel, Powerpoint si OneNote varianta Mobile. Software suplimentar puteti decarca din Windows Phone Store. Toate aplicatiile Office sunt centralizate in Office Hub, existand posibilitatea realizarii de documente complexe.

Office pentru Android Phones.

Aplicatiile Word, Excel, Powerpoint se pot descarca GRATUIT de pe Google Play, unde din 15 oct 2014 se afla la dispozitia dvs. pachetul Microsoft Office Mobile. Aveti deasemenea asigurat accesul  la Mail, Internet si Cloud. Este necesara existenta versiunii  de Android  min 4.0.

  


Curs "Office 365 si Online pe smartphones si tablete, aplicatia OneNote"

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursuri OneNote, Office 365

 

 

 

 

 

Noile versiuni de Office. Aplicatiile incluse in diferite versiuni. Facilitati Office Online. Modalitati de descarcare si instalare pe iPad, iPhone, Windows Tablet, Windows Phone, Tablete si Smartphone cu Android. Lucrul in Cloud: specific, avantaje, observatii. Tehnologia "share"  si lucrul cu documente local si "cloud". Aplicatia OneNote. Desenați, scrieți de mānă, tastați, faceți clic sau trageți cu degetul notele īn OneNote. Salvarea, cautarea si sincronizarea notelor cu aplicatiile de pe celelalte dispozitive. Sincronizarea unui Notes in Cloud. Editarea unui Notes de pe orice dispozitiv cuplat la Internet. Inserarea rapida de hiperlinkuri in pagini (note wiki).Indosarierea rapida. Andocarea la desktopul Windows. Note legate. Asigurarea securitatii si confidentialitatii notelor. Suportul pentru tehnologia tactila.

 

 

 Durata cursului: 2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

 Costul cursului:  180 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                   

               

                      

 

   

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

Cursuri Office 365 / 2019 pe smartphones si tablete

Office 365 pentru Android si iOS

 

Noul Microsoft Office va sta la dispozitie oriunde si oricand, pe orice tip de calculator, tableta sau smartphone. Puteti crea noi documente, sa deschideti documentele salvate local sau in cloud, sa le editati si sa le trimiteti prin Internet sau reteaua locala, inclusiv puncte HotSpot cu Wi-Fi. Cursul parcurs la noi va permite sa utilizati la adevarata capacitate dispozitivele fixe sau mobile pe care le aveti. Puteti astfel sa eliberati adevarata putere de calcul a acestora, irosita de multe ori numai in jocuri sau mesagerie. Salariatii moderni vor capata un ascendent evident, elevii si studentii vor avea permanent la dispozitie manualele, materialele de lucru si documentele necesare. Pregatirea asigurata de noi este orientata spre aspectele esentiale si permanente ale procesului de lucru cu orice tip de dispozitiv. Deasemenea se invata lucrul cu cea mai populara aplicatie: OneNote. Vom invata deasemenea sa lucram in Cloud si sa partajam documente cu ceilalti utilizatori utilizand OneDrive.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

       Inceputul paginii curente

              Prima pagina

Cursuri Office pentru calculatoare si dispozitive mobile

 

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursul de Instalare Windows  incepe cu un apel telefonic

sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange )  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Toate grupele

se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat pregatirea ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum ,

 de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul

primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !