Cursuri de Internet si email; motoare de cautare (Google)

 

Cursurile de Internet si Email dureaza doar doua zile: prima, navigare pe Internet si motoare de cautare; a doua, utilizare posta electronica (e-mail). Ne adresam incepatorilor, totusi sunt necesare minime cunostinte de lucru cu calculatorul (Windows). Cursul este extrem de practic, se lucreaza online, conectati la Internet, legatura de mare viteza. Veti invata inclusiv sa adresati individual pagini de site, sa capturati informatie, tot ceea ce presupune crearea si utilizarea conturilor de email, sa va feriti de atacurile virusilor, troienilor si spyware-ului de pe Internet. Cursul presupune si intierea in motoare de cautare, inclusiv instruire in organizarea cautarilor pe Google.Daca doriti extinderea ariei de preocupari faceti un click pe alte cursuri de internet si utilizare pc.

  

 

Cursuri de INTERNET si EMAIL

 

 

 

 

Programa:  aparitie, evolutie, structura. Navigarea, posta electronica. Utilizare browser  Internet Explorer, Windows Edge, Chrome, Firefox . Adresarea unui site. Pagini. Obiecte incluse (text,grafica, multimedia). Hiperlegaturi, parcurgerea lor. Capturarea unei pagini, extragerea elementului dorit.  Motoare de cautare (Google, MSN, Yahoo). Cautari simple si complexe. Crearea unui cont de mail. Redactarea, trimiterea, receptia unui mail. Operatiuni uzuale (liste de adrese, filtrare, blocare corespondenta nesolicitata etc.). Protectia antispam si malware (virusi, troieni, spyware). Securitatea. Protectia identitatii pe Internet.

Durata: 2 zile x 4 ore = 8 ore

Pret:     180 lei

Observatii: Sunt cerute cunostinte minimale de lucru pe calculator ( Windows la nivel de incepatori). Se organizeaza in weekend.

Curs disponibil si in varianta online.

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                     Inceputul paginii curente

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

CURSURI  DE INTERNET SI  POSTA ELECTRONICA (EMAIL), UTILIZARE GOOGLE, PROTECTIE SI SECURITATE PE NET

 

Cursurile organizate de noi se desfasoara sub forma unor module de  2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Organizam pregatire in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 5-8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Lucram numai cu software licentiat. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Curs de  Internet si e-mail

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic.  Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa !