Cursuri de  Excel  pentru incepatori, initiere utilizare si operare

  

 

Cursuri de Excel pentru

 incepatori

 

 

 

Programa: Calcul tabelar. Intrare-iesire din program. Ferestre. Lucrul cu registre si foi de calcul. Etichete. Selectarea celulelor, liniilor si coloanelor, domeniilor. Deplasarea in foaia de calcul. Formatarea celulelor. Bare de unelte. Introducere de date in foile de calcul. Linii si coloane: selectare, ajustarea dimensiunilor, adaugare, stergere, ascundere. Autofill. Salvarea, editarea, formatarea, imprimarea foilor de calcul si registrelor. Deschiderea registrelor de lucru existente. Copierea si mutarea. Cautarea si inlocuirea. Functii aritmetice (suma, scadere, inmultire, impartire, procent). Crearea unui antet si a unui subsol. Scindarea ferestrelor. Inserarea, mutarea, stergerea unei foi de lucru in cadrul registrului. Protejarea / partajarea foii de calcul si a registrului.

 Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore
            
 Pret: 270 lei

Observatii: Necesita cunostinte prealabile privind utilizarea sistemului de operare Windows, minim la nivelul modulului de incepatori.

                   

 

Cursuri de Excel pentru avansati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

     

 

                      

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI DE EXCEL PENTRU INCEPATORI, OFFICE 2019

 

In afara acestui modul pentru incepatori exista si un Curs de Excel pentru avansati. Asiguram pregatirea in Bucuresti si Jud. Prahova. Grupele de cursanti sunt mici (uzual 5-8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem organiza cursurile si la sediul ei, pe varianta de Excel aleasa de catre firma respectiva. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta grupe  separate, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Se distribuie gratuit documentatia in format audio-video..

 

Cursul de Excel pentru incepatori este recomandat pentru toti cei implicati in activitati de tip: vanzari, desfacere, contabilitate, marketing, resurse umane, evidenta etc. Este recomandat deasemenea patronilor, micilor intreprinzatori, persoanelor fizice care presteaza activitati independente (inclusiv medici,avocati,agenti imobiliari etc). Faptul ca acest curs este destinat incepatorilor conduce la o abordare simpla, cu multa practica si multe exemple.

 

Editorul de calcul tabelar Excel este poate cea mai importanta componenta a pachetului de programe Microsoft Office 365 / 2013. Aproape invariabil la o angajare esti intrebat daca cunosti acest program.

                                          

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

Documentele create in Excel pot fi afisate pe orice calculator dotat cu Windows, indiferent daca exista incarcata aplicatia. Prima aplicatie de tip "spreadsheet"a fost realizata de Microsoft in anul 1982 si se numea Multiplan. Programul a fost foarte popular sub CP/M dar a pierdut suprematia sub MS-DOS in favoarea Lotus 1-2-3. Versiunea 1.0 de Excel (anul 1985) a fost realizata pentru MacIntosh (descrisa ca fiind sclipitoare). Incepand cu 2.0 apar versiunile pentru Windows (anul 1987). Din 1985 pana in 2016 au fost realizate 13 versiuni pentru Mac si 13 versiuni pentru Windows. Ultima versiune este inclusa in pachetul Office 2016.

Datele sunt aranjate in "worksheets / foi de calcul tabelar" , incluse in celule dispuse pe linii si coloane, fiind disponilbile pentru o biblioteca bogata de functii aritmetice. In afara acestora exista functii statistice, de inginerie, financiare si de prognoza. In plus, datele pot fi afisate sub forma grafica inclusiv tridimensional. Se considera ca aplicatia Excel nu trebuie sa lipseasca din dotarea software a unei firme sau a persoanelor cu activitati independente.

 

 

 

   

Cursuri de Excel - Office 2007 / 2010

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

  Inscrierea la cursuri se face cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange )  primiti informatii suplimentare si actualizate despre cursul ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de peroane inscrise, modulul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. In prima zi trebuie sa achitati minim 30% din cost, restul se achita pana la sfarsit.