Cursuri Excel pentru avansati, aplicatii complexe

 

 

Cursuri Excel  pentru avansati? O  continuare fireasca a celor pentru incepatori. Pregatirea are loc in weekend, de regula imediat dupa cursul  pentru incepatori (desfasurat de luni pana vineri). La curs participa atat o parte dintre cei care au urmat cursul pentru incepatori cat si cei care stiu deja sa lucreze  dar doresc sa cunoasca mai multe. Se insista pe functii, baze de date, tabele pivot si analiza datelor. Fiind un curs intensiv pentru avansati, se cer atat abilitati profesionale cat si o minima pregatire prealabila, inclusiv in lucrul cu obiecte si fisiere.

 

 Cursuri  EXCEL pentru avansati

 

 

                

 

Programa:

 

 Baze de date: organizare, configurare, cautare, editare, sortare. Autofilter. Formatari conditionate. Gestionarea listelor tip "huge". Totaluri partiale: adaugare si eliminare, grupuri. Formule- referinte relative, referinte absolute. Functii frecvent utilizate (functii statistice, functii pentru data si ora, functii pentru text, functii financiare, functii logice, alte functii: DGET, ISBLANK, ISNUMBER, LOOKUP, etc ). Adaugarea notelor celulelor. Analiza datelor din tabele cu Scenario Manager si "Pivot Tables" Crearea rapoartelor cu Solver; cautarea rezultarelor cu "Goal Seek". Diagrame: Chart Wizard. Organigrame. Inserarea obiectelor. Personalizarea barelor de instrumente, crearea, stergerea unei bare.Aplicatii tipice.

 

Durata: 2 zile x 4 ore = 8 ore

 

Pret:     180 lei

 

Observatii: Necesita cunostinte prealabile privind utilizarea sistemului de operare  Windows la nivel de  incepatori si Excel - incepatori.

 

 

                   

Cursuri de Excel pentru avansati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                 Inceputul paginii curente

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI  EXCEL  PENTRU AVANSATI  - APLICATII COMPLEXE

 

In afara acestor cursuri  Excel pentru avansati  exista si alte module Office  2019 / 365 de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Asiguram pregatirea in Bucuresti si Jud. Prahova,  grupele de pregatire sunt mici (uzual 5- 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua cursurile si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta grupe separate. Cursul se desfasoara de regula in weekend, imediat dupa modulul pentru incepatori. Dupa sustinerea unui test final participantii primesc un Certificat de absolvire.

Microsoft Excel este o aplicatie de tip "spreadsheet / calcul tabelar" . Realizeaza in mod interactiv organizarea, analiza si memorarea datelor in ""worksheets / foi de calcul"si baze de date. Se poate instala si executa sub Windows, macOS, Android si IOS. Comunica foarte bine si este perfect compatibila cu Microsoft Word si Access.

Documentele create in Excel pot fi afisate pe orice calculator dotat cu Windows, indiferent daca exista incarcata aplicatia. Prima aplicatie de tip "spreadsheet"a fost realizata de Microsoft in anul 1982 si se numea Multiplan. Programul a fost foarte popular sub CP/M dar a pierdut suprematia sub MS-DOS in favoarea Lotus 1-2-3. Versiunea 1.0 de Excel (anul 1985) a fost realizata pentru MacIntosh (descrisa ca fiind sclipitoare). Incepand cu 2.0 apar versiunile pentru Windows (anul 1987). Din 1985 pana in 2016 au fost realizate 13 versiuni pentru Mac si 13 versiuni pentru Windows. Ultima versiune este inclusa in pachetul Office 2016.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

Cursuri Excel avansati - Office 2007 / 2010

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

  Inscrierea la cursurile de Excel (sau alte module) incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange )  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !