Cursuri de  depanare si asamblare calculatoare PC

Cursul de Depanare si asamblare PC isi propune sa prezinte, sa explice si sa asigure formarea de abilitati practice privind construirea si depanarea unui calculator. Modul de desfasurare este clasic (la sala) sau la distanta (online). Se lucreaza cu componente operationale pana la realizarea unui sistem perfect functional. Se insista asupra tipurilor de placi de baza, procesoare (AMD si INTEL), memorii, magistrale, hardisc, surse de alimentare, placi grafice, BIOS. Sunt prezentati pasii incarcarii si startarii unui sistem de operare; sunt analizate etapele testarii si eventualei depanari.

 

Pentru cei care din diferite motive nu pot participa fizic la curs, o solutie este si accesarea bibliotecii nostre de cursuri video  facand un click pe cursuri de asamblare si depanare online.

  

 

Curs Depanare si asamblare PC

 

Cursuri calculatoare

 

Programa: Structura unui calculator. Familii de calculatoare (AMD si Intel). Componentele hard principale: placa de baza, procesor, memorie, placa grafica, harddisk, floppydisc, CD, DVD, sursa de alimentare, carcasa. Principii de functionare si standarde existente pentru fiecare componenta. Probleme de compatibilitate. Cabluri si conectori. Demontarea si montarea unui calculator. Probleme de regim electric si termic. Tastatura si mouse-ul, tipuri si utilizari. Monitorul de tip CRT si LCD. Indicatori de performanta. Optimizarea performantelor unui calculator.

 

 

        Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore

        Pret:     270 lei

 

 

Observatii: Se cer in principal abilitati tehnice si un interval de minim 6-12 luni de lucru pe calculator. Este un curs in care practicienii sunt bine veniti chiar daca teoria Windows este stapanita mai putin. Se furnizeaza gratuit documentatie video si text.

 

Cursul este disponibil si online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

   

 

                      

 

 

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

CURSURI  DE DEPANARE SI ASAMBLARE PC INCLUSIV LA DISTANTA (ONLINE)

 

Asiguram pregatire in Bucuresti si Jud. Prahova. Grupele de pregatire, inclusiv la cursul de depanare si asamblare,sunt mici (uzual maxim 5-8 persoane). Cursurile se desfasoara in module de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Exista si program de weekend.

 

           

  

   Cursuri de calculatoare recomandate

            in lunile sept. - oct.  2019 

 

 

                        16 - 20 sept

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

                        21 - 22 sept

 

Internet si Email (incepatori)              9-13

 

                        23 - 27 sept

 

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
 Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

 

                         28 - 29 sept

 

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

 

                       30 sept - 4 oct

 

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 

                        5 - 6 oct

 

Excel - aplicatii complexe (avansati)  17-20

 

                         7 - 11 oct

 

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
 Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru si doriti sa urmati o forma de pregatire la distanta, descarcati brosura de prezentare pentru cursuri de calculatoare online facand un click aici sau pe imaginea de mai sus.

 

 

 

   

   Despre noi      Contact      Home     Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina

"B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office.digital.training@gmail.com

 

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la un cursuri incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Toate grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori  in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui.